top of page

VÅRT LÖFTE

När man tar beslutet att äga en båt vill man ha en båtbyggare som sätter säkerhet och pålitlighet över allt annat. Med Stabicraft är säkerheten allt.

VÅRT LÖFTE

Stabicraft är världens bäst designade aluminiumbåtar, utan undantag. Det är ett kaxigt påstående, men ett du kan lita på! 

 

Stabicraft var först ut med att kombinera positiv flytkraft tillsammans med individuellt ihopsvetsade pontoner. Detta ger båtarna styrka, stabilitet, säkerhet, komfort, prestanda och grym hållbarhet.

KVALITET - FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Kvalitetskontrollerna börjar redan vid inköp av råmaterialen och fortsätter genom varje steg i tillverkningsprocessen. Varje avdelning inspekterar den föregående avdelningens jobb innan man påbörjar nästa del i byggprocessen, detta säkerställer hög kvalitet och effektivitet för varje båt.


Vi lägger ned vår själ i varje båt. Med kvalitet och yrkesstolthet ser vi till att båtarna lever upp till sitt namn! Efter noggranna kvalitetskontroller i varje steg under tillverkningsprocessen ser vi till att varje Stabicraft andas kvalitet och överträffar båtbranschens standarder. 

 

 

 

 

Våra båtar byggs på beställning. Efter att en order lagts börjar processen genom att aluminium skärs till och pressas genom avancerad och datorstyrd utrustning. Skrovet, durken och ramverket sätts samman till en komplett nederdel i stora ställningar anpassade för varje båtmodell. Alla komponenter precisionssvetsas av våra duktiga svetsare. 


Kabinen sätts sedan på och färgarbetet tar vid. Båtarna spraymålas med PPG-färg och går att få i många olika färger och ytbehandlingar. 

_DSC5525.jpg
_DSC5551.jpg

TEAMET

Stabicrafts team inkluderar kvalificerade och erfarna båtbyggare, ett stort designteam och naturligtvis även säljare och logistikansvariga, allt för att se till att din nya båt levereras i tid, till rätt kostnad och lever upp till våra extremt höga krav. 

Designteamet kombinerar det senaste inom 3D-båtmodellering, precision och ingenjörsteknik med deras egna erfarenheter på vattnet för att producera båtar i världsklass.

Alla våra svetsare är certifierade enligt brittisk standard 4782 Pt 2. 
 

img_2255.jpg
bottom of page